Disclaimer

………. aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend ……….

Hoewel de inhoud van de door © Auto Advies J. Speksnijder gemaakte internetsite met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is het mogelijk dat bepaalde informatie verouderd of niet correct is.

© Auto Advies J. Speksnijder aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade, die zou kunnen ontstaan door het gebruik van informatie uit deze site of door het gebruik van informatie op websites waarnaar verwezen wordt.

© Auto Advies J. Speksnijder geeft geen garantie met betrekking tot de aard en inhoud van de informatie, producten, adviezen van technische aard of anderszins op haar site en op websites waarnaar verwezen wordt en wijst hierbij dan ook alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze informatie, af.

Er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

© Auto Advies J. Speksnijder is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van verwijzingen naar andere sites of bronnen.

De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

Informatie en tips op deze site van een bepaalde datum kunnen altijd achterhaald zijn door wijzigingen die op een recentere datum zijn ingegaan. De meest actuele tips zijn dus over het algemeen die van de meest actuele datum.

Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor ingezonden tips en kunnen deze niet op waarheid controleren.

De hoeveelheid tips per merkt zegt niets over de kwaliteit van dat merk maar heeft mede te maken met het aantal (ingezonden) tips die bekend zijn van dat merk. We vermelden iedere tip die binnenkomt of die we zelf constateren. Het kunnen dus zowel aandachtspunten zijn die maar af en toe voorkomen als veelvoorkomende punten.

LET OP:
Wij gaan er van uit dat, wanneer u ons Downloads, Informatie, Foto’s of Tips toezendt, deze vrij van copyright zijn en dat wij deze gratis centraal mogen aanbieden/publiceren op onze site zodat onze bezoekers deze informatie kunnen inzien.

Copyright © Auto Advies J. Speksnijder. 

Niets van deze site mag zonder toestemming worden overgenomen of gekopieerd tenzij door ons zelf op speciaal daarvoor bedoelde pagina’s aangeboden, zoals op de Download pagina.

Alle rechten voorbehouden