Voeg je koptekst hier toe

dit is de nieuwe tekstkleur: #2F2F2F

dit is een tekst om te proberen of de balk eronder met “lees verder” werkt Bijvoorbeeld v. Bv u uuvgiggu gugivgbbcfvbbbbbiv vvgfusuccjyyvvjcf jiviguv. Vicvivvuvuvyvvhvuvvjfifuguvivuvuvuvuvuuvuff vfigguvfifivugi gguvivuvuvuu. Uvuvuuvuvuvvtcyyyvuvgfffu uuvuggu. dit is de nieuwe kleur voor tekst.

Maatregelen voor uw bezoek aan een cursus bij Auto Advies J. Speksnijder.

RIVM- en aanvullende maatregelen
Als u binnenkort naar een cursus van ons komt, dan gelden daar de RIVM maatregelen en enkele aanvullingen. Via deze brief informeren we u daar over. Volg ook altijd de aanwijzingen van de trainer. Op deze manier doen we er alles aan om besmetting met het coronavirus te voorkomen.

Wij vinden uw gezondheid en die van ons zelf erg belangrijk. Daarom nemen wij diverse maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Naast de RIVM-maatregelen gelden enkele aanvullingen. Al deze maatregelen vindt u hieronder. Neem kennis van deze maatregelen voordat u naar ons toekomt, en volg tijdens uw bezoek alle aanwijzingen (van de trainer) op.
Desondanks zijn deze maatregelen geen garantie voor een virusvrije omgeving in het pand tijdens de cursus van Auto Advies J. Speksnijder. Met deze afspraken en dankzij uw medewerking doen we er wel alles aan om een besmetting bij de cursisten en ons zelf zoveel mogelijk te voorkomen.

Blijf thuis bij !!!!!
 Neusverkoudheid
 Loopneus
 Niezen
 Keelpijn
 Lichte hoest
 Verhoging of koorts
 Benauwdheid

Wanneer we bij aankomst constateren dat u last heeft van 1 van deze symptomen dan kunt u het pand helaas niet betreden. Ook als tijdens de cursus blijkt dat u last heeft van deze symptomen zijn wij verplicht u te verzoeken het pand te verlaten.
Heeft u chronische verkoudheidsklachten of hooikoorts waardoor u bijvoorbeeld veel moet niezen? Vraag uw huisarts dan om een verklaring. Alleen daarmee kunnen we u toelaten op de cursus.
Wij zullen voorafgaand aan de cursus in een kort persoonlijk gesprek vragen of u coronavirus gerelateerde klachten heeft.

Volg de RIVM-richtlijnen strikt op:
 Was regelmatig je handen: 20 seconden lang met water en zeep, droog daarna je handen goed af.
 Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
 Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg. Was daarna je handen.
 Schud geen handen.
 Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

Onder voorbehoud van voldoende deelname en eventuele RIVM/Corona maatregelen
LET OP !! vergeet niet hier boven de WOONPLAATS in te vullen
LET OP !! vergeet niet hier boven de WOONPLAATS in te vullen

Wisselbox #1. Test om in-  en uit te klappen.

Dit is een test tekst om deze wisselbox uit te proberen